Hallo Voelender

Wat is dit gezellig

Voor en mét Voerendaal

Stichting Voerendaal Promotie zet zich in voor de gezellige leefbaarheid in Voerendaal. Door het organiseren en promoten van evenementen, zoals een ouderwets gezellige ‘Zondig va Voelender’ en de drukbezochte sinterklaas intocht, maar ook diverse activiteiten rondom pasen & kerst.

Pasen

Zat. 7 april ’23

  • Meer informatie

d’r Zondig va Voelender

Zon. 25 juni ’23

  • Meer informatie

Pietenpret

Zat. 3 december ’22

  • Meer informatie

Kerstsfeer

Zat. 17 december ’22

  • Meer informatie

OVER

ons

Diverse (jaarlijkse) evenementen in Voerendaal leken van de agenda te zijn verdwenen, of dreigden langzaam te verdwijnen. Neem hierbij als voorbeeld de altijd drukbezochte Sinterklaas intocht en de jaarmarkt. Om deze evenementen nieuw leven in te blazen werd door de Voerendalers Remi Daniëls, Mandy Daniëls – van den Hoek & Miquel Kimble een nieuwe stichting opgericht, te weten Voerendaal Promotie.

De intocht van Sinterklaas was jaren geleden een goed bezochte middag/avond waar al maanden op vooruit gekeken werd. Een gezellig feestje met de Sint kwam en staat weer terug op de agenda, met succes! Daarop volgde een gezellige kerstsfeer in Voerendaal met een lekkere warme stand, een grappige fotostand met (cartoon) kerstman & rendier waar iedereen mee op de foto kon.

De grootste pijler van SVP leek helemaal verdwenen te zijn op de agenda, maar deze kwam in 2017 terug en werd ‘ouwerwets gezellig’: Dé Voelendesje Joarmaat! Sinds 2022 in een nieuw jasje, maar uiteraard helemaal vertrouwd zoals voorheen. Onder de naam ‘d’r Zondig va Voelender’ is er in het centrum ruimte voor de jaarmarkt, maar ook wordt het Kerkplein ingericht door de Voerendaalse ondernemers, zijn er (kinder)activiteiten en is er een heus horecaplein met programma.

Samenwerking is onze kracht
In een vaak voorkomende samenwerking met de Winkeliersvereniging centrum Voerendaal, de Gemeente Voerendaal en overige ondernemers in en rond Voerendaal moeten deze doelstellingen haalbaar zijn. Voor meer informatie of eigen ideeën, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn sociaal

Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook op social media laten we graag van ons horen. Neem daarom ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina.