Pietenpret

Behaal jouw pietendiploma

  • Zaterdag 3 december 2022

Leuk dat je zaterdag mee doet aan Pietenpret, waar je jouw Voerendaalse Pietendiploma gaat halen.

Tussen 11:00 & 13:00 uur zijn er een vijftal spelletjes in het centrum van Voerendaal, waarmee je samen met de aanwezige pietjes al jouw Pietentaken gaat beheersen. Alles gelukt, dan krijg je naast het diploma ook nog een lekkere snoepzak mee naar huis.

Je hoeft dus niet de hele tijd aanwezig te zijn, je kunt zelf kiezen wanneer je aan welk spelletje begint, maar denk er aan dat de pietjes ook weer door moeten naar andere activiteiten.De pietjes hebben ook gehoord dat Sinterklaas zaterdag ook een kijkje komt nemen, zo weet hij precies welke hulppietjes hij er bij krijgt, dus doe goed je best.Samen met de Sint en zijn pieten wordt het een gezellige muzikale activiteit, inmiddels is de inschrijving gesloten. Tot zaterdag!

Let op: vanaf dit jaar dienen we gebruik te maken van roetveegpieten. Onze pieten kunnen dus makkelijk herkend worden door de kinderen.

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.