Pietenpret

Behaal jouw pietendiploma

  • Zaterdag 2 december 2023

De Goedheiligman heeft ons laten weten ook dit jaar weer ons gezellige dorp te bezoeken en wel op zaterdag 2 december.

Omstreeks 11:00 uur zal Sinterklaas met zijn pieten arriveren op station Voerendaal waar hij iedereen zal begroeten en in een gezamenlijke stoet richting het centrum van Voerendaal gaan om het startsein te geven voor ‘ Pietenpret’ . Tijdens de pietenpret zijn er een vijftal spelletjes in het centrum van Voerendaal, waarmee je samen met de aanwezige pietjes al jouw Pietentaken gaat beheersen. Alles gelukt, dan krijg je naast het behaalde diploma ook nog een lekkere snoepzak mee naar huis.

Om te weten hoeveel deelnemers er bij Pietenpret zijn, vragen we je gratis in te schrijven via onderstaande link.

Let op: Sinds vorig jaar dienen we gebruik te maken van roetveegpieten. Onze pieten kunnen dus makkelijk herkend worden door de kinderen.

Inschrijven Pietenpret 2023

Om je gratis in te schrijven, vul je hieronder je naam, leeftijd en mailadres in. Zodra de inschrijving is verzonden en je een automatisch kopie hebt ontvangen, is je inschrijving definitief en zien we je graag tijdens ‘Pietenpret’ waar jij jouw Voerendaalse pietendiploma gaat halen!

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.