Pasen in Voerendaal

Download kleurplaat

Zoektocht door het centrum

  • Zaterdag 16 april 2022

Traditioneel komt de zaterdag vóór Pasen de paashaas naar ons gezellige centrum.

Maar voordat de paashaas naar Voerendaal komt, kun je je al voorbereiden op het Paasfeest. Bij de 20 winkeliers van de winkeliersvereniging zijn allemaal letters in de etalage te vinden. Met deze letters kun je een zin maken en invullen op de kleurplaat die bij deze winkeliers te verkrijgen (en in te leveren) is. Maak je ook nog een leuke kleurplaat, dan maak je nog méér kans om leuke Voerendaalse prijzen te winnen. De kleur/speurplaat is tevens op deze pagina te downloaden.

Ook dit jaar zal de paashaas weer te vinden zijn in het dorp en wel op zaterdag 16 april 2022. Van 10:00 tot 12:00 uur kun je bij de paashaas een lekker (chocolade) paaseitje krijgen en hier mee op de foto gaan. De paashaas loopt rond in het centrum en zal alle winkeliers bezoeken.

Vanaf vrijdag 25 maart kun je alle 20 letters zoeken bij de volgende winkeliers:
Bakkerij Voncken – Bibliotheek Voerendaal – Bloemenfeest – Café ‘t Brandhüske – De Koffiemuuele Discus Dierenspeciaalzaak – EyeWish Opticiens – Fietsspecialist Roger Flucken – Galerie Morion Het Kaeshuys de Lekkernij – Ijssalon Nice – Juwelier Furenthela – Kruidvat – Kuypers Keurslager Plus de Bruijn – Quadakkers – Slijterij Vinitor – Studio MeKi – Tabakspeciaalzaak Bijsmans – The Body Factory

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op