Pasen in Voerendaal

Zoektocht door het centrum

  • Zaterdag 30 maart 2024

Traditioneel komt de zaterdag vóór Pasen de paashaas naar ons gezellige centrum.

Maar voordat de paashaas naar Voerendaal komt, kun je je al voorbereiden op het Paasfeest. Bij de 21 winkeliers van de winkeliersvereniging zijn allemaal letters in de etalage te vinden. Met deze letters kun je een zin maken en invullen op de kleurplaat die bij deze winkeliers te verkrijgen (en in te leveren) is. Maak je ook nog een leuke kleurplaat, dan maak je nog méér kans om te gekke Voerendaalse prijzen te winnen. De kleur/speurplaat is tevens op deze pagina te downloaden.

Ook dit jaar zal de paashaas weer te vinden zijn in het dorp en wel op zaterdag 30 maart 2024. Van 12:00 tot 13:30 uur kun je bij de paashaas een lekker (chocolade) paaseitje krijgen en hier mee op de foto gaan. De paashaas loopt rond in het centrum en zal diverse winkeliers bezoeken.

Vanaf vrijdag 1 maart kun je alle 21 letters zoeken bij de volgende winkeliers:

Bakkerij Voncken – Bibliotheek Voerendaal – Bloemenfeest – Café ‘t Brandhüske – De Koffiemuuele – Discus Dierenspeciaalzaak – EyeWish Opticiens – Fietsspecialist Roger Flucken – Galerie Morion – Dolce Vita – Ijssalon bie Chantal – Juwelier Furenthela – Kruidvat – Kuypers Keurslager – Plus Tim & Joyce Janssen – Quadakkers – Skinprofs Parkstad – Slijterij Vinitor – Studio MeKi – Tabakspeciaalzaak Bijsmans – The Body Factory

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.