Dit is Voerendaal Promotie

Geïnspireerd als Voerendaalse ondernemer

Diverse evenementen in Voerendaal lijken van de agenda te zijn verdwenen, of dreigen langzaam te verdwijnen. Neem hierbij als voorbeeld de Sinterklaas intocht, de jaarmarkt en het zeskamp. Om deze evenementen nieuw leven in te blazen óf nieuwe evenementen in Voerendaal een kans te bieden, wordt er een nieuwe stichting opgezet, te weten: Voerendaal Promotie.

Stichting Voerendaal Promotie (SVP) is het nieuwe concept van de Voerendaalse ondernemers Remi Daniëls (ReemDesign) & Ed Pluijmen (Ed Pluijmen Events). In samenwerking met Richard Leunissen (Novus Administraties) willen zij de Voerendaalse Evenementen niet laten verwateren of totaal laten verdwijnen, integendeel.

Het bijbehorende logo bestaande uit de Voerendaalse bewoners, ondernemers & bezoekers, uitgevoerd in de Voerendaalse & Limburgse kleuren zal meermaals zichtbaar zijn in en rondom Voerendaal.

De intocht van Sinterklaas was jaren geleden een goed bezochte middag/avond waar al maanden op vooruit gekeken werd. Een gezellig feestje met de Sint kwam en staat weer terug op de agenda, met succes! Daarop volgde een gezellige kerstsfeer in Voerendaal met een lekkere warme stand, een grappige fotostand met (cartoon) kerstman & rendier waar iedereen mee op de foto kon.

De grootste pijler van SVP leek helemaal verdwenen te zijn op de agenda, maar deze komt in 2018 terug en wordt ‘ouwerwets gezellig’: Dé Voelendesje Joarmaat! Een nieuw jasje, maar uiteraard helemaal vertrouwd zoals voorheen. Maar ook de kleinschalige evenementen behoren bij het takenpakket van onze stichting.

In een vaak voorkomende samenwerking met de Winkeliersvereniging centrum Voerendaal & de Gemeente moeten deze doelstellingen haalbaar zijn. Voor meer informatie of eigen ideeën, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Samenwerking is onze kracht

Wij werken nauw samen met de Winkeliersvereniging Centrum Voerendaal

Al onze ontwikkelingen in en rondom Voerendaal zijn natuurlijk niet zelfstandig haalbaar. We werken graag samen met de Gemeente Voerendaal en de plaatselijke Winkeliersvereniging. Daarnaast zijn voor ieder evenement weer andere partners nodig.

ONS SVP TEAM

REMI DANIËLS
REMI DANIËLSVoorzitter
Hét creatieve brein achter SVP. Remi liep al langer met het idee dat er iets moest gebeuren in Voerendaal en zocht daar zijn partners bij uit. Met zijn eigen bedrijf ReemDesign is Remi al bekend als ondernemer.
MANDY VAN DEN HOEK
MANDY VAN DEN HOEKPenningmeester
Achter de schermen actief binnen de stichting. Maar tijdens de evenementen juist hét gezicht van de stichting. Je zult haar ook tegen komen in bijvoorbeeld een paashaas-pak.