d’r Zondig va Voelender

Middels onderstaande knop is de algemene informatie voor bewoners en omwonenden (parkeerverbod en wegafzetting) te downloaden.

‘Ouwerwets gezellig…’

  • Zondag 25 juni 2023

Na de gezellige zondag van vorig jaar, organiseert Stichting Voerendaal Promotie ook dit jaar weer de oerhollandse jaarmarkt. Onder de noemer ‘Zondig va Voelender’ wordt er naast de gevarieerde markt ook voor en mét Voerendaal een ‘ouwerwets gezellige’ zondag van gemaakt.

Jaarmarkt & Horecaplein
Deze gezellige zondag staat traditiegetrouw ook dit jaar weer gepland op één week na vaderdag (zondag 25 juni) en vindt plaats tussen 11:00 tot 17:00 uur. Bezoekers worden onder andere getrakteerd op een ruim aanbod aan marktkramen, een gezellige kinder- en verenigingsmarkt, entertainment, horeca, leuke (kinder)attracties & live muziek

In samenwerking met café ’t Brandhüske wordt het pleintje tegenover omgetoverd tot een heus horecaplein waar tot 22:00 uur (live) muziek ten gehore wordt gebracht door Ronny Ron, Frans Theunisz & DJ Kicken. Overdag bestaat de mogelijkheid om zelf op te treden tijdens het open podium. Opgeven hiervoor is mogelijk, maar hoeft niet.

Kindermarkt
Ook dit jaar kunnen kinderen voor slechts 5 euro een grondplaats (+/- 4 meter breed) huren om hun oude speelgoud, kleding en andere spullen te verkopen. Hierbij maak je gebruik van een eigen kleedje, tafel of ander idee en maak je er samen met de bezoekers een gezellige middag van.

Winkeliers Loterij
Bij diverse winkeliers zijn t/m zaterdag 24 juni loten á 1 euro per stuk te koop die allemaal meedingen voor de prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de winkeliersvereniging, meer informatie via www.voerendaalpromotie.nl/loterij

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.