d’r Zondig va Voelender

‘Ouwerwets gezellig…’

  • Zondag 26 juni 2022

Na een aantal jaren van succes (en afwezigheid), organiseert Stichting Voerendaal Promotie ook dit jaar weer de gezellige jaarmarkt. Ditmaal onder de noemer ‘Zondig va Voelender’ om er naast de drukbezochte markt ook voor en mét Voerendaal een ‘ouwerwets gezellige’ zondag van te maken.

Jaarmarkt
Deze gezellige zondag staat traditiegetrouw ook dit jaar weer gepland op één week na vaderdag (zondag 26 juni) en vindt plaats tussen 11:00 tot 17:00 uur. Bezoekers worden onder andere getrakteerd op een ruim aanbod aan marktkramen, entertainment, horeca, leuke (kinder)attracties & live muziek. In samenwerking met café ’t Brandhüske wordt er tegenover het cafe het horecaplein gerealiseerd waar het gezellig blijft tot maar liefst 22:00 uur.

Kindermarkt op het Kerkplein
Op het Kerkplein kunnen kinderen voor slechts 5 euro een grondplaats huren om hun oude speelgoud, kleding en andere spullen te verkopen. Hierbij maak je gebruik van een eigen kleedje, tafel of ander idee en maak je er samen met Clown Orvik een gezellige middag van.

Interesse om een kraam te huren tijdens de jaarmarkt of een grondplaats op de kindermarkt? Ga dan via onderstaande knop naar het inschrijfformulier.

Ga naar inschrijfformulier

Hallo Voerendaal

Voerendaal Promotie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers en organiseert zonder winstoogmerk diverse activiteiten in Voerendaal. Wij houden van samenwerkingen en kunnen altijd iedere hulp hard gebruiken.

Heb jij ook ideeën over een van onze activiteiten of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op