Inschrijven ‘Zondig va Voelender’

Leuk dat je mee doet!

  • Zondag 23 juni 2024

Tijdens d’r Zondig va Voelender organiseren van 11:00 tot 16:00 uur een jaarmarkt in het centrum van Voerendaal. Een gevarieerde braderie met voor ieder wat wils, diverse eetkramen en leuk entertainment. Onderstaand kunt u het inschrijfformulier vinden waar u eventueel ook uw wensen bij de opmerkingen kunt plaatsen, daar proberen wij dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Kindermarkt
Ook dit jaar kunnen kinderen voor slechts 5 euro een grondplaats (+/- 4 meter breed) huren om hun oude speelgoud, kleding en andere spullen te verkopen. Hierbij maak je gebruik van een eigen kleedje, tafel of ander idee en maak je er samen met de bezoekers een gezellige middag van.

LET OP – REEDS VOL:
– Alle soorten etenswaren zijn reeds volgeboekt
– Alle beschikbare stroomvoorzieningen zijn reeds volgeboekt

In verband met vakantie, volgt de bevestiging van inschrijvingen in week 24 rondom 17 juni, dan sluit ook de inschrijftermijn.

Omschrijving Prijs per stuk
Kraam, 4 meter € 40,-
Iedere extra kraam € 35,-
Dakzeil (kort, achterkant open) + € 5,-
Kindermarkt, grondplaats 4 meter € 5,-
Grondplaats, per meter € 10,-
Grondplaats >10, per meter € 5,-
Grondplaats food, per meter € 15,-
Stroom, enkel 220v per aansluiting € 15,-
Winkelier / Vereniging op aanvraag

Prijzen incl. BTW. De inschrijving is pas definitief na betaling van de factuur. Voor lokale winkeliers en verenigingen gelden alternatieve tarieven, deze worden op aanvraag verstrekt. 

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig én duidelijk mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht, wij nemen na ontvangst contact op. Annuleren van uw deelname kan tot 3 weken voor aanvang van het evenement, daarna worden de geboekte kosten in rekening gebracht i.v.m. planning en vergunning.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat voor een type kraam of grondplaats heeft u nodig?

Contactgegevens

Extra's en opmerkingen

Let op, vooral bij Hotmail mailadressen kan het voorkomen dat de emails als ‘ongewenst’ gemarkeerd worden, kijk dus ook altijd even de spamfolder na!