Inschrijven ‘Zondig va Voelender’

Tarieven 2022

Kraam (4 meter) € 60,-
Zeil op de kraam
+ € 10,-
Grondplaats Kindermarkt € 5,-
Grondplaats (per meter) € 10,-
Hobbykraam (2e Hands) € 45,-
 
Kraam Food € 85,-
Grondplaats Food (per meter) € 20,-
Stroom per aansluitpunt € 20,-

Voor lokale winkeliers en verenigingen gelden aparte/goedkopere tarieven, deze worden op aanvraag verstrekt.

Leuk dat je mee doet!

  • Zondag 26 juni 2022

Tijdens d’r Zondig va Voelender organiseren van 11:00 tot 17:00 uur een jaarmarkt in het centrum van Voerendaal. Deze jaarmarkt organiseren we telkens in samenwerking met Elroco-Jaarmarkten, de inschrijvingen en communicatie voor kraamhouders verloopt dus ook via Elroco. Onderstaand kunt u uw inschrijving plaatsen die wij dan een op een doorsturen wordt naar Elroco. U kunt uw wensen bij de opmerkingen plaatsen, daar proberen wij dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Kindermarkt op het Kerkplein
Op het Kerkplein kunnen kinderen voor slechts 5 euro een grondplaats huren om hun oude speelgoud, kleding en andere spullen te verkopen. Hierbij maak je gebruik van een eigen kleedje, tafel of ander idee en maak je er samen met Clown Orvik een gezellige middag van.

De organisatie van de markt an sich, algemene voorwaarden én prijzen zijn vastgesteld door Elroco, wij hebben hier geen invloed op. Mocht u vragen hebben, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier zo volledig én duidelijk mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht, wij nemen na ontvangst contact op.  Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geef onderstaand aan wat u nodig heeft.

Bedankt voor uw inschrijving. We nemen spoedig contact met u op.
Er is helaas iets mis gegaan met het verzenden van uw inschrijving. Probeer het later nog een keer of neem contact met ons op.