Oh kom er eens kijken

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Zaterdag 1 december 2018

In samenwerking met de Winkeliersvereniging centrum Voerendaal zal in 2018 de Sinterklaas intocht ook weer een plek op de agenda krijgen. Tussen 10:00u en 13:00u zijn er al zwarte pieten in het centrum te vinden.

Om 14:00 zal Sinterklaas bij Station Voerendaal arriveren, waarna we gezamenlijk door centrum Voerendaal zijn intocht zullen bijwonen. Omstreeks 15:00 u komen we dan aan bij café ff Angesj waar we samen met de Sint en zijn pieten een leuke feestmiddag hebben.

Kaarten (uitsluitend voor de kinderen) á € 3,50 zijn vanaf 1 november 2018 verkrijgbaar in de voorverkoop bij Plus de Bruijn. Loop gezellig mee tijdens de intocht en zing samen een liedje voor Sinterklaas. Iedere toegangskaart geeft entree tot de feestmiddag incl. één consumptie en een lekkere versnapering.

Win een VIP arrangement

Download de kleurplaat, of haal deze op bij Plus de Bruijn. Maak de mooiste tekening en maak kans op een Sinterklaas VIP arrangement.

De kleurplaat kan t/m woensdag 28 november ingeleverd worden bij Plus de Bruijn, Voerendaal. De winnaars worden vrijdag 30 november per mail & op de Facebook pagina van stichting Voerendaal Promotie bekend gemaakt.

Terug naar ‘agenda’